Είστε εδώ > Καινοτομία-Ποιότητα / Καινοτομία-Ποιότητα

Καινοτομία-Ποιότητα

Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Délifrance αποτελείται από:

  • 25 τεχνικούς και διευθυντές ανάπτυξης των προϊόντων που προέρχονται από την Αρτοποιία & τη Ζαχαροπλαστική, κατανεμημένοι σε 5 τοποθεσίες.
  • Περισσότερα από 300 νέα προϊόντα που αναπτύσσονται κάθε χρόνο.
  • Η γνώση Αρτοποιίας υποστηρίζεται από διάσημους Γάλλους σεφ, όπως ο σεφ ζαχαροπλαστικής Tony Lallement,ο οποίος εργάστηκε για τον Γάλλο Πρόεδρο στο Elysée Palace και τα αδέλφια σεφ Pourcel Brothers (Le jardin des sens) βραβευμένοι με τα Αστέρια Michelin, που συνυπέγραψαν τη γκάμα προϊόντων ψωμιού Maison Héritage.

  • Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Délifrance καινοτομεί προσφέροντας πρακτικά και απολαυστικά προϊόντα. Η καινοτομία αναπτύσσεται με βάση τις 4 κύριες καταναλωτικές τάσεις:


    ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  • 2007: Η Délifrance λανσάρει το καλάθι με θαλασσινά που ψηφίστηκε προϊόν της χρονιάς από τους Γάλλους καταναλωτές
  • 2008: Η Délifrance λανσάρει το προϊόν L'Expérience Chocolat - πλούσιo επιδόρπιο με βάση τη σοκολάτα
  • 2009: Η Délifrance λανσάρει τη Maison Héritage, μια σειρά με προϊόντα ψημένα σε φούρνο με πέτρα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ

  • 1978: Η Délifrance εφευρίσκει την κατεψυγμένη μερικά ψημένη μπαγκέτα
  • 1995: Η Délifrance εφευρίσκει το Provencette: μια σειρά προψημένων και προγεμισμένων σάντουιτς προσαρμοσμένα ειδικά στις ανάγκες των καταστημάτων μαζικής εστίασης
  • 2000: Η Délifrance λανσάρει το Déliquick: ψωμί που χρειάζεται μόνο απόψυξη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα
  • 2005: Η Délifrance λανσάρει τη σειρά κρουασάν που στοφάρονται ενώ ψήνονται
  • 2008: Η Délifrance λανσάρει τη la Grande Baguette σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
  • 2010: Η Délifrance λανσάρει τη σειρά Crousty Pie, έτοιμες προγεμισμένες βάσεις για τάρτες

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  • 2006: H Délifrance λανσάρει το Délivital στο ψωμί και στην ζαχαροπλαστική: προϊόντα με «χαμηλά λιπαρά». Την ίδια χρονιά λανσάρει την σειρά ψωμιού με Ωμέγα 3
  • 2009: Η Délifrance δεσμεύεται να δημιουργήσει προϊόντα απαλλαγμένα από υδρογονωμένα φυτικά λίπη και τεχνητές χρωστικές ουσίες και συντηρητικά

  • ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

  • 2010: Η Délifrance λανσάρει βιολογικά ψωμιά και κρουασάν

Tony Lallement